Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 130 m² bez realitkyHorky nad Jizerou - Horky nad Jizerou, Středočeský kraj

Horky nad Jizerou - Horky nad Jizerou, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 657 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám moderní novostavbu 5+kk//balkon/terasa s garážovým stáním v klidné vilové čtvrti v malebné obci Horky nad Jizerou, vzdálené 15 km od Mladé Boleslavi, s ideální dostupností do Prahy 35 km po rychlostní silnici R10, která je od obce vzdálena pouhé 2 km!

V obci je velmi dobrá občanská vybavenost (lékař, 2 dětská hřiště, obchod s potravinami, restaurace, fotbalové hřiště) a také velmi pestrý společenský život (akce pro děti, mikulášské besídky, taneční zábavy, maškarní bály pro děti i dospělé. ) Ideální bydlení pro ty, kteří hledají klid a odpočinek na vesnici v blízkosti přírody, ale zároveň upřednostňují výbornou dostupnost do okresního města i do Prahy.

Celý dům je velmi světlý, prosluněný. V přízemí domu o rozloze cca 80m2 je umístěna prostorná kuchyň (14 m2) s jídelnou (11 m2) a obývacím pokojem (32 m2). Obývací pokoj je orientován na jih, jídelna s kuchyní na JZ. V přízemí se dále nachází samostatné WC, technická místnost s pračkou a plynovým kotlem, vstupní hala a vestavěná šatní skříň s posuvnými dveřmi. Vstup na terasu o rozloze 10m2 s orientací na jihozápad je možný přímo z jídelny. Vstup do prvního patra je možný po dřevěném schodišti z masivního buku. V prvním patře je po celé ploše položen koberec, nachází se zde 4 samostatné pokoje (16,5 m2, 16m2, 15m2, 12 m2 ) a prostorná koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem (orientace na JZ). Z největšího pokoje 16,5 m2 je přístup na balkon a je orientována na SZ. Další pokoje jsou orientovány na JV, J a JZ.

Vytápění je ústřední plynové, v přízemí je z části plovoucí podlaha a dlažba s integrovaným podlahovým topením + krb. Okna v celém domě jsou z masivního dřeva (malajský dub). Vchodové dveře jsou opatřeny pětibodovým bezpečnostním zámkem a jsou rovněž vyrobeny z masivního dřeva (malajský dub). Celý dům je komplexně zabezpečen zabezpečovacím systémem zn. Paradox. K domu přísluší oplozený pozemek o celkové výměře 1018m2, z čehož zastavěná plocha činí 138 m2.

Prosím, aby mě nekontaktovali zástupci realitních kanceláří! Děkuji za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212584
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha130
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.