Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 66 m² bez realitkyHusova, Železný Brod - Železný Brod, Liberecký kraj

Husova, Železný Brod - Železný Brod, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena1 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 453 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám tradiční chaloupku na mimořádném místě, na samotě s panoramatickým výhledem na okolní malebnou krajinu. Chalupa je v solidním technickém stavu, po částečné rekonstrukci. Obytnou část o ploše 30 metrů čtverečních tvoří světnice, kuchyňský kout a koupelna. Poskytuje jednoduché komfortní a čisté zázemí, včetně vany s horkou vodou, splachovacím záchodem, pračkou, lednicí, varnou deskou či rychlým připojením na internet. Malý prostor lehce vytápí kamínka na dřevo. Voda je přivedena čerpadlem ze studny,odpad je odveden do tříkomorového septiku. Další investice - do oken, do půdní vestavby může komfort chalupy velmi zvýšit. Hodinu autem z Prahy,parkování u chalupy. V období vlhka je ztížený příjezd, parkování 200 m od chalupy. Pozemek 750 metrů čtv. lze případně rozšířit.

Můžete také využít projekt a stavební povolení na nový dům, které jsou zahrnuty v ceně.

In the middle of sunny fields and meadows, surrounded by deep canyons of wild rivers, there is a traditional small house. You can find there the basic comfort of electricity, hot water or fast internet connection. Perfect place for retreat or relaxation. Access by car during the dry periods only, otherwise parking 200 meters away. The building of new house and access road is possible immediately, all planing permits are granted. It´s possible to buy some of surrounded meadows and forests too. One hour from Prague, 30 minutes from Liberec by car.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212999
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha66
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.