Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 309 m² bez realitkyPostranní, Hradec Králové - Svobodné Dvory, Královéhradecký kraj

Postranní, Hradec Králové - Svobodné Dvory, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena6 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 778 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Popis : patrový rodinný samostatný dům, novostavba, rok kolaudace 2000, zastavěná plocha 205 m2, obytná plocha 281 m2, plocha parcely 1.048 m2, balkon, lodžie, garáž pro dvě auta, samostatná prádelna a kotelna.

Dispozice přízemí : hala, americká kuchyně (lednice, mrazák, varná deska, myčka nádobí, mikrovlnka s troubou, jídelní stůl), jídelna se vstupem na terasu, obývací pokoj s galerií, francouzskými okny a klimatizací, klubovna, hostinská místnost, pracovna, koupelna s WC, kotelna, dvojgaráž, prádelna s pračkou.

Dispozice patro : 2 x ložnice každá se samostatnou koupelnou a WC, balkonem a vestavěnými skříněmi, střešními okny a klimatizací, galerie.

Plocha okrasné zahrady 832 m2, vzrostlá zeleň, automatický závlahový systém, zahradní domek vybavený nářadím pro údržbu zahrady (sekačky, křovinořez a pod.), altán pro grilování.

Vybavení domu: telefon, internet, rozvod strukturované kabeláže, alarm, klimatizace v ložnicích a obývacím pokoji, centrální topení plynové (podlaha + radiátory), městská voda, připojení na kanalizaci, vlastní studna pro zahradu.

Klidná příměstská část Hradce Králové – Svobodné Dvory, v místě škola, školka, pošta, obchod, penzion, restaurace, MHD 200 m BUS č. 16 dojezd centrum 10 minut, D11 dojezd 6 kilometrů, Praha Černý Most 50 minut autem.

Další údaje, fotografie a domluvení prohlídky na vyžádání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu214385
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha309
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.