Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyDánská, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

Dánská, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 574 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 675 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+1 OV Kladno Kročehlavy. Krásný slunný bezbariérový byt po kompletní rekonstrukci v osobním vlastnictví. Byt se nachází v přízemí šestipatrového panelového domu, který byl rovněž zrekonstruován a zateplen. Je situován ve velmi výhodné poloze s veškerou občanskou vybaveností. V těsné blízkosti jsou pošta, poliklinika, MŠ, ZŠ, zastávka autobusu na Prahu i zastávka MHD. Vlakové nádraží (výborné spojení na Prahu), Kaufland, Tesco a NC Jih jsou v dosahu 10 minut pěšky. V okolí domu převládá cihlová zástavba.

Rekonstrukce bytu byla provedena velmi precizně včetně elektroinstalace, vody a odpadů, jádro zděné, dlažba všude kromě dvou pokojů, kde jsou koberce. Ve všech pokojích jsou instalovány datové (2xRJ45, 100MHz)a STA rozvody. Koupelna byla zvětšena, aby se vešla vana, umyvadlo i pračka. Mezi kuchyní a obývacím pokojem byl probourán průchod, čímž se zvětšila kuchyň i vytvořil prostor pro jídelní část. Z obývacího pokoje je vstup do pokoje s lodžií. Druhý pokoj je přístupný z chodby. Z chodby je dále vstup na samostatné WC a do komory. Na chodbě byly zbudovány prostorné vestavné skříně na míru a botník s lavičkou, které sice nejsou v ceně, ale je možné se dohodnout na ponechání v bytě za přiměřenou cenu. Všechna okna jsou orientována na jih, což dělá byt opravdu velmi slunným a teplým. V nových plastových oknech jsou žaluzie. V zimě ušetříte za teplo, protože podlaha je v podstatě vytápěna rozvodem teplé vody pro celý dům, topení nezapínáme. Bezpečnostní dveře do bytu (Next), mříže na oknech a příprava pro bezdrátový EZS dělají z tohoto přízemního bytu velmi bezpečné bydlení. K bytu náleží sklepní kóje, k dispozici je kolárna a kočárkárna. Nájemné včetně fondu oprav je 4 tisíce korun. Byt je volný k nastěhování. RK nevolat. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na tel: 724 261 779.

Beautiful sunny apartment 3 +1 in personal property which has been completely renovated. The apartment is located on the ground of the six-storied panel house, which was also renovated and insulated. It is situated in a very convenient location to all amenities in the vicinity of the post office, clinic, kindergarten, elementary school, bus stop to Prague and city bus stop. Railway station (excellent connections to Prague), Kaufland, Tesco and NC South are within 10 minutes walk. Around the house prevails brick buildings.

Reconstruction of the apartment was very precise, including electric, water and waste, tiles are everywhere except the two rooms where is carpet. The bathroom was enlarged to fit a bathtub, sink and washing machine. All windows are oriented to the south, which makes the apartment very sunny and warm. There is a cellar and rooms for bikes and prams. Rent fee is 4,000 crowns. The apartment is available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu214449
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.