Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 130 m² bez realitkyŘehořova, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

Řehořova, Brno - Černovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím pronájem luxusního plně klimatizovaného mezonetového cihlového bytu 4 +kk + pracovna, 130 m² v Brně - Černovicích, k bytu přísluší balkon, sklep a zahrada. Byt se nachází v domě, který prošel revitalizací: nové rozvody, stupačky, zateplení, fasáda, nové vstupní vchodové dveře a dveře na zahradu, nová střecha. Jedná se o nový luxusní byt s nízkými náklady na bydlení. Dispozice bytu: obývací pokoj 30m², pokoj 15m², pokoj 15m², kuchyň 12m², velká koupelna, samostatné WC, podkroví 39m² (pokoj + pracovna). Kuchyňská linka z masivu včetně vestavěných elektrospotřebičů, schody do podkroví také z masivu. V koupelně rohová vana. Všechny místnosti klimatizované. Nábytek vyrobený na míru. V chodbě vestavěná skříň. Vlastní plynový kotel.

V blízkosti škola, zastávka MHD, dostupnost do centra 7min. Kauce činí 1 nájem, pronájem je vhodný i pro rodinu s dětmi (k bytu náleží možnost využívat uzavřenou zahradu). Cena 22000,-Kč včetně inkasa. Tel. 608120012, pysny@dekon.cz

We offer to rent a luxury fully air-conditioned apartment 4 + kk + office, 130 m² in Brno - Černovice, to the apartment belong balcony, cellar and garden. The apartment is located in a house was done revitalization. The property comprises: living room 30m², bedroom 15m², bedroom 15m², 12m² kitchen, large bathroom, separate toilet, 39m² attic (room + study). Solid wood kitchen including built-in appliances, stairs to the attic made ​​of solid wood. The bathroom has a corner bath. All air-conditioned rooms. Furniture made ​​to measure. In the hall wardrobe. The gas boiler.

Close to school, bus stop, 7min to the city center. Deposit is 1 lease, rent is suitable for a family with children (the apartment has a possibility to use an enclosed garden). Price 22000Kč including recovery. Tel. 608120012, pysny@dekon.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215056
Dispozice4+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha130
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.