Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 84 m² bez realitkyV průčelí, Praha - Chodov

V průčelí, Praha - ChodovČástečně vybaveno
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 560 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám moc hezký družstevní byt 3+1 o výměře 84 m2 s lodžií po celkové nákladné rekonstrukci v roce 2010.

Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží (2. patře) osmipodlažního panelového domu s 24 byty a výtahem. Dům byl zrenovován v loňském roce (komplexní zateplení obvodového pláště, rekonstrukce střechy, rekonstrukce podlah lodžií a zábradlí, rekonstrukce vstupů a soklových partií).

V bytě je nově vyzděné jádro s kvalitním sprchovým koutem s hlubokou vaničkou, toaleta je samostatná. V předsíni je prostorná zrcadlová skříň s posuvnými dveřmi a věšáková stěna (na míru).

Kuchyňská linka na míru od truhláře je řešena jako rohová s doplňujícími skříňkami a policemi na protější straně + skříní pro uchování potravin (venkovní odvětrávání). Nové vestavné spotřebiče – myčka, digestoř, multifunkční trouba, sklokeramická plynová deska.

Orientace dvou pokojů/ložnic je na sever a výhled z nich do staré zástavby se zelení. Obývací pokoj s kuchyní jsou orientovány na jih. Za těmito dvěma místnostmi je zasklená lodžie s pěkným výhledem.

Nová plastová okna, nové rozvody vody i elektřiny. Podlahové krytiny: předsíň, koupelna, WC – dlažba; pokoje – koberec; kuchyň – kvalitní lino v designu plovoucí podlahy.

K bytu přísluší sklepní kóje.

Připojení UPC – telefon, internet, televize.

Byt se nachází ve velice příjemné a klidné lokalitě, v docházkové vzdálenosti od metra Opatov (jedna zastávka busem), 5 minut busem od stanice metra Háje nebo 15 minut na Smíchovské nádraží.

Velmi dobrá občanská vybavenost – nedaleko školy, školky, markety, obchodní centrum, poliklinika, multikino Galaxie, Hostivařský lesopark s přehradou, Milíčovský les, Kunratický les.

Anuita 22,5 tis. Kč k 31.10.2012.

Byt je ihned k dispozici.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216293
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha84
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.