Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 25 m² bez realitkySkácelova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Skácelova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč


Nabízíme k pronájmu lukrativní nebytové prostory v Brně-Králově Poli na rušné ulici Skácelova (křižovatka ulic Skácelova-Purkyňova). Jedná se o zcela nově zrekonstruované prostory vhodné k provozování kanceláře či prodejny. Prostor byl kompletně zrestaurován a v této nové podobě ještě nebyl nikým užíván. Umístění na velmi frekventované křižovatce hned naproti zastávky MHD.

Prostor je složen z jedné hlavní místnosti o ploše cca 20 m2, menší předsíně o ploše cca 3,6 m2 a samostatného záchodu o ploše cca 1,1 m2.

Nebytový prostor má zcela novou elektroinstalaci s dostatečným počtem zásuvek, vytápění je řešeno prostřednictvím elektrického kotle, stejně jako ohřev teplé vody. V předsíni je menší umyvadlo s koupelnovou zrcadlovou skříňkou. V místnosti je zaveden vysokorychlostní Internet. Okna (výklad) do ulice jsou bezpečnostní a protihluková, s možností jejich otevření a vybavená žaluziemi. Větrání zajištěno také prostřednictvím malého okna na WC.

Cenová představa o výši měsíčního nájmu je 14.000 Kč + energie.

V případě zájmu pište na pronajemskacelova@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216480
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru25
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.