Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 29 m² bez realitkyLobezská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Lobezská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena845 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 584 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám cihlový byt 1+kk v OV v Plzni na Slovanech. Byt má podlahovou plochu 30 m2, je ve 2.patře, slunný a je orientován do zahrady na jihozápad. Celková rekonstrukce bytu proběhla v r. 2006 (změna dispozice, plovoucí podlaha, nové rozvody všech sítí, topení, koupelna), zateplení domu, fasáda, hydroizolace a nové balkony v r. 2011. Ve fondu oprav je oproti ostatním nájemníkům předplaceno 87.500,- Kč! Tzn. příštích 10-15 let bude příspěvek do fondu oprav cca 100 Kč měsíčně - vysvětlím osobně! Plastová okna, střecha Bramac, žaluzie, sítě proti hmyzu, elektrická trouba, sklokeramická deska. Vytápění bytu vlastním elektrokotlem, díky tomu využívají nízký tarif 20 hodin denně i všechny ostatní elektrospotřebiče. Zastřešený balkon orientovaný do zahrady, suchý prostorný sklep. Bezproblémové parkování před domem, v dosahu MHD, a vešk. obč. vybavenost. Možnost využití půdy na sušení prádla a na uskladnění věcí (např. kola, lyže - od půdy mají klíče pouze 3 nájemníci), prádelny v suterénu a oplocené zahrady. Velmi nízké provozní náklady - při obsazení bytu 2-3 lidmi jsou měsíční domovní náklady (správa bytu, voda, odpadky, fond oprav, elektřina ve společných prostorách) cca 700 Kč plus 1400 Kč energie. Součástí prodeje je (v ceně) podíl na pozemku. Internet - možnost výběru Pilsfree nebo UPC. Byt prodávám soukromě, tzn. bez "pomoci" realitních makléřů a kanceláří.

I offer one-room apartment in very good condition after reconstruction. I can give you all the information in english, please contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216751
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha29
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.