Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 30 m² bez realitkyHerčíkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Herčíkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 500 Kč


Dobrý den,

ráda bych přenechala podnájem velice pěkného neprůchozího pokoje na ulici Herčíkova v Brně v Králově poli. Pokoj je vybaven postelí, rozkládacím gaučem, skříněmi, poličkami, 2 psací stoly, židle, lampička a také je v pokoji televize a rádio. Pokoj je moderně zařízen. Je volný od 1.11.2012. Pokoj je situován v bytě 3+1, kde bydlí muž, tatínek 2 dcer (úplně pohodový a hodný pán). Cena se vším činí 3500 Kč. Toaletu a koupelnu byste měla pouze pro sebe, on totiž majitel bytu je spíše pořád v práci než doma. V bytě je i internet a počítač s tiskárnou, který byste mohla využívat. Dále je tu možnost prát, půjčit si sušák, prkno a žehličku, vysavač, plně využívat kuchyni, která byla nedávno renovovaná a je kompletně vybavená. Bydlelo se mi tu krásně, ale s přítelem jsme se rozhodli zkusit společné bydlení a z tohoto důvodu podnájem opouštím.

Další informace poskytnu přes svůj e-mail Bcls@centrum.cz. Prohlídky jsou možné po domluvě. Podnájem přenechám pouze ženě!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216839
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.