Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyKoniklecová, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Koniklecová, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč


Pronajmu velmi hezký a udržovaný byt ve zcela revitalizovaném panelovém domě na ulici Koniklecová v Novém Lískovci. Byt je určený zejména pro pár, zcela vybavený nábytkem i spotřebiči jako na fotografiích (pouze mimo TV). Vhodný k nastěhování bez jakékoli počáteční investice, čerstvě vymalováno. Výborná občanská vybavenost, zastávka trolejbusů 26 a 50 cca 4minuty chůze, v dosahu pěší chůze Campus, fitness centra, lesopark. Doba nájemní smlouvy minimálně 1 rok, k nastěhování od července 2013. Cena je včetně všech poplatků, zálohy se vracejí nebo doplácejí dle reálné spotřeby.

I offer a beautiful sunny apartment in a newly rebuilt panel block of apartments in Koniklecova St. in Novy Liskovec. Suitable especially for couples or individuals, fully furnished and equipped with necessary electrical appliances (besides TV). Move immediately without any investments, new paintings. Perfect social bacground - bus stop (No. 26 and 50) reachable within 4 minutes, Campus Square, fitness centres, parks and wood in surroundings. Contract for at least one year, available on July 1, 2012. Price including all costs incl. servises.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217604
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.