Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkySportovní, Loket - Loket, Karlovarský kraj

Sportovní, Loket - Loket, Karlovarský kraj
Měsíční nájemné7 000 Kč


Dlouhodobě pronajmu byt 1+3 v Lokti. Byt je v 1. patře, má balkon na jižní stranu, samostatnou šatnu, velkou předsíň, rekonstruovanou koupelnu, plovoucí podlahy, plastová okna. Rozvod internetu a TV do všech pokojů a také do předsíně. Vedle bytu je velké parkoviště s možností zakoupení vlastního stání (85.-Kč měsíčně), velké dětské hřiště a sportovní areál a 2 obchody s celotýdenním provozem.

Jedná se o zajímavé příměstské bydlení v klidném starobylém městečku blízko Karlových Varů a Sokolova. Cesta autem do KV trvá 15 min.,do Sokolova 7 min. Autobusy nebo vlak jezdí do obou měst ve všední den v průměru každých 45 min. Do KV je možno se též vydat pěšky nebo na kole krajinou přírodníreservace podél Ohře přes Svatošské skály (10km). Do historické části Lokte je 10-15 min. příjemné pěší chůze pěkným parkem s přírodním divadlem.

Možnost následného prodeje případně dohodnout předkupní právo

Viz též www.virtualtravel.cz/loket.html

K nastěhování: 11/6/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21778
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha82
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.