Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 180 m² bez realitkyPísty - Písty u Nymburka, Středočeský kraj

Písty - Písty u Nymburka, Středočeský kraj
Cena2 699 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 644 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Volně stojící rodinný dům v klidné části obce. Silnice dál nevede. Kousek od domu navazuje cyklostezka.Do padesáti metrů se nachází OÚ s místním obchůdkem. Do školky je to cca 5 min, stejně tak na zastávku autobusu. Před domem je velký travnatý plácek na kterém stojí místní kaplička, hned vedle je malý parčík se vzrostlými stromy. V obci je sportovní areál s dětským hřištěm. V okolí jsou lesy, rybníky, některé i vhodné ke koupání. Větší obchod, lékaři a školy jsou do 5km. Dům má čtyři pokoje,2 větší cca 20m2 a 2 menší 15 a 12 m2,koupelnu s vanou a samostatné WC. V prostorné chodbě je možno umístit pračku.Prostorná kuchyně se sklokeramickou deskou a vestavnou troubou je součástí prodeje.

Dům je po částečné rekonstrukci-podlahy, okna (dřevěná eurookna se dvěma skly), stropy, vnitřní omítky,rozvody plynu, elektriky, vody. V domě zaveden plyn(centrální vytápění), elektřina (osvětlení+ohřev vody)zásuvky 220+380, voda obecní i vlastní studna(možno užívání kombinovat,obě jsou zavedeny do domu), kanalizace obecní. K domu patří pozemek o velikosti cca 700m2-zhruba 1/3 je dláždená plocha vhodná k parkování, zbytek je zatravněn. Okna jsou orientována V+J+Z. Dům má prostornou verandu se vstupem do kotelny a sklepa. Sklep je pod 1/3 domu. Půda je vhodná a částečně připravena k výstavbě podkroví.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu218894
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha180
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.