Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 156 m² bez realitkyNetlucká, Praha - Dubeč

Netlucká, Praha - Dubeč
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 234 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Přímý majitel prodá překrásný třípatrový byt bruselského charakteru s terasou a balkonem na Praze 10. Byt je vertikální, mezonetový, v kombinaci světlého a tmavého dřeva. Z obývacího pokoje vede balkon s výhledem na vstup do domu a náměstíčko s fontánou, kde je několik dalších pakovacích stání. Ve druhém patře je z ložnice vstup na velkou terasu s výhledem na les, s naprosto diskrétním soukromím a vyvedenou sprchou. Byt má v každém patře toaletu, ve druhém patře je koupelna s vanou a sprchovým koutem, vysokorychlostní wifi internet 300,-/měs. Plochy: Předsíň 3,5m, Ob. pokoj s kuchyní 36,34m, Dolní WC 2,03m, Balkon 3,57m, Schodiště 3,15m, Horní koupelna 5m, Komora 2m, Pokoj 13,59m, Pokoj 13,70m, Terasa 28,39m, Sklep 3,50, Půda 20m, Parking 20m + podíly na společném majetku a pronájmech obchodů. Komplex zahradních bytových jednotek obsahuje dětské hřiště, tělocvičnu a herní místnost pro děti. K bytu náleží kryté garážové stání s přímým vstupem do domu a sklep. V okolí se nacházejí lesy, několik rybníků a cyklostezek. U domu byl revitalizován luxusní park Panská zahrada s vinicí a jezírky. V následujících letech bude v okolí probíhat výstavba obrovského lesoparku. Oblast je ideální pro mladý pár či rodinu, v místě veškerá vybavenost: skvěle fungující lékařský dům s lékárnou, školka, Tesco, pošta, umělecká škola, pizzerie a 3 další restaurace. Další výstavba v okolí omezena chráněn. kraj. územím. 15 min. busy na Skalku nebo tram č. 7. Autem 15 minut do centra-Kutnohorská-Vinohradská. Pouze soukromí zájemci, RK ne.

Self-owned, beautiful 3-floor sunny apartment with balcony and large terrace with view of forests of Prague 10. Aparment is vertical, combination of dark and light wood. Balcony is attached to living-room with view of house front (small square with fountain and outside parking). 2nd floor has 2 bedrooms and bathroom and direct entrance to terrace, which is discreetly positioned with shower. Separate WC downstairs, 2nd floor has bathroom incl. 2nd toilette and shower. High-speed internet 300Czk/month. Hallway 3,5m, living-room. incl. kitchen 36,34m, separate WC 2,03m, balcony 3,57m, stairs 3,15m, upper bathroom 5m, storage 2m, 1st bedroom 13,59, 2nd bedroom 13,70m, terrace 28,39m, cellar 3,50m, attic 20m, parking 20m + communal assets and commercial space shares. Outside parcels include playground, gym, playroom for kids. Inside parking lot belongs to apartment with direct entrance to the house and cellar. The house complex is surrounded by forests and ponds, cycling tracks. Next to house is new park with vineyard. In future a huge natural entertainment park will be built near. The area is ideal for young couples or family. Other facilities close to house: basic school, doctor practice, pharmacy, kindergarten, Tesco, post-office, art-school, pizzeria and 3 more restaurants, candy and flower shop, private craftsman ateliers, in- and outdoor tennis courts. Further constructions limited as the area's nature is protected. 15mins by bus to metro Skalka, tram no. 7, 15mins drive to city centre (Kutnohorska-Vinohradska streets). The apartment has a very good energy. Only private inquiries, no real-estate agencies.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu219276
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha156
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.