Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 150 m² bez realitkyV Pačátkách, Praha - Třeboradice

V Pačátkách, Praha - TřeboradiceČástečně vybaveno
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 475 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízíme k prodeji nadstandardně zrekonstruovaný, samostatně stojící rodinný dům o velikosti 5 + kk (150m2), nacházející se v ulici V Pačátkách, Praha 9 – Třeboradice, poblíž centra obce. Dům se nachází na velmi klidném místě s malým dopravním provozem Dům je ze 2/3 podsklepen. Má plynovou a kanalizační přípojku. Do domu je zavedena pevná linka, internet a O2 TV. Možno převést na nového majitele. V domě je zaveden městský vodovod a má také studnu. Dům prošel rozsáhlou a nákladnou rekonstrukcí. Má novou střechu s taškami Bramac, nová dřevěná Eurookna, vybavená interiérovými žaluziemi a střešní okna Velux s plně zatemňujícími roletami. Zateplení a fasáda je z roku 2010 v rámci projektu „Zelená úsporám“. Dům je po rekonstrukci zkolaudován a ke všem úpravám a přípojkám je platná dokumentace. Veškeré rozvody v domě jsou nové.

V 1. NP se nachází vstupní chodba s prostorným vestavěným botníkem a věšákem na šaty, koupelna s WC, umyvadlem a sprchovým koutem, na niž navazuje prostorná komora. Z chodby se vstupuje do kuchyně a prostorného obývacího pokoje s jídelnou. Zde je funkční krb a přímý vstup na zahradu. Za zmínku stojí velmi účelně využitý úložný prostor pod schodištěm. Vedle obývacího pokoje je menší pokoj, který v současné době slouží jako dětská herna Druhé NP tvoří prostorná chodba s vestavnými skříněmi, napravo je zajímavě řešená ložnice s vestavnými šatními skříněmi a prostornou šatnou. Nalevo jsou vstupy do dvou světlých pokojů, které jsou odděleny posuvnou příčkou. Do jednoho z pokojů se vstupuje přes malou praktickou pracovnu. Součástí druhého je vestavná skříň a malá šatna. Z chodby se dále vstupuje do druhé koupelny s WC, vanou a umyvadlem. Obě koupelny jsou vybaveny elektrickým podlahovým topením, koupelnovým nábytkem a mají přirozený zdroj světla. Dům nabízí velkou variabilitu využití, má množství úložných prostor včetně půdního. K domu náleží také malá zahrádka s dalšími úložnými prostorami, pergolou a posezením. Pozemek je velmi útulný, kompaktní a uzavřený. V okruhu 200m se nachází zastávka MHD, restaurace, školka a praktický lékař. Ostatní občanská vybavenost se nachází v blízkých Čakovicích.

We offer for sale detached four bedroom family house, located on V Pačátkách 7/42 street, Prague 9 – Treboradice. The house is situated on very quiet place with low traffic. Estate has 150m2 of living space. The house has a cellar, gas, water and sewer hook-up, water well, phone link, internet and O2 TV, gas heating. The house is after complete and expensive reconstruction. It has a new roof with Bramac roof tile, new wooden Eurowindow with interior blinds, roof windows Velox with blinds. Thermal insulation and façade were made two years ago. All the distribution system in the house is new. The house has finished a building inspection and has complete documentation.

On the first floor is an entrance hall with built-in shoe cabinet and coat stand, bathroom with toilet, shower and basin. Next to the bathroom is spacious closet. From the entrance hall we also enter the kitchen and spacious living room with fireplace and French window to the garden.. Under the stars is a lot of storage space. Next to the living room is another smaller room – at the moment is used as children playroom. On the second floor is a hall with built-in wardrobe. On the right side we enter interestingly arranged bedroom with built-in wardrobe and walk-in wardrobe. On the right side are two light rooms separable by mobile partition. Between one of this rooms and the hall is a small work room. Tthe other one has built-in wardrobe and small walk-in wardrobe. The second bathroom has a toilet, a bath and a basin. Both bathrooms have electric floor heating. The house offers great variableness of the space and remarkable amount of storage space. The house has also small very cosy, compact and quiet garden with further storage space and pergola with seating space. In surrounding of 200 m is a kindergarten, a restaurant, a doctor and a bus station. Other civil facilities are in nearby Čakovice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu219534
Dispozice5+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha150
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.