Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2464 m² bez realitkyJiřího z Poděbrad, Děčín - Podmokly, Ústecký kraj

Jiřího z Poděbrad, Děčín - Podmokly, Ústecký kraj
Cena1 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 073 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím k prodeji jeden z posledních pozemků v blízkosti centra Děčína s výhledem na město a východ slunce. Výborná dostupnost centra města, obchodu, nádraží do 15min pěší chůze. Autobusová zastávka linky č. 10 cca 500m.

Pozemek je již zahrnut v územním plánu pro výstavbu RD a proto je možné po předložení dokumentace bez problémů žádat o územní souhlas se stavbou.

Pozemek je travnatý, mírně svažitý k jižní straně s občasným výskytem náletových dřevin. Terén je zde bez zásahů, navážek apod. proto nehrozí budoucí problém se sedáním stavby.

Umístěn je v klidném prostřední v blízkosti lesoparku a mimo hlavní silnici, na kterou je pozemek připojen vlastní příjezdovou komunikací cca 35metrů.

Pozemek vzhledem ke své velikosti lze využít pro 2 domy či jeden s velkou slunečnou zahradou s možností budoucího odprodeje určité části pozemku dalšímu stavebníkovi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu219749
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha2 464
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.