Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 128 m² bez realitkyKaštanová, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj

Kaštanová, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj
Cena2 995 200 Kč

Tato nemovitost již od 12 703 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nadstandardní ŘRD 5+kk, 35 minut MHD do centra Prahy.

Novostavba rodinného domu z roku 2007 se 4 ložnicemi, velkorysým obývacím prostorem s kuchyňským koutem, dvěma koupelnami a celkovou užitnou plochou 124,8 m2. K nemovitosti náleží předzahrádka 37 m2, druhá opocená zahrádka 36 m2 a parkovací stání.

V přízemí domu se nachází koupelna se sprchovým koutem a toaletou, jedna ložnice (případně pracovna) a prostorný 36m2 velký obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem. Kuchyň s ostrůvkem je vybavena značkovými vestavnými spotřebiči (sklokeramická deska, digestoř, myčka). V obývací části je rozvedena instalace pro domácí kino včetně digitální projekce. V přízemí se nachází také technická místnost s kotlem sloužící také jako spižírna.

V patře se nachází druhá koupelna s vanou a druhá toaleta. Zbytek prostoru tvoří tři ložnice (příp. dětský pokoj, pokoj pro hosty apod.). Z chodby v patře je přístup do menšího půdního prostoru, který je možné využít ke skladování.

Po celém domě jsou provedeny dvouokruhové rozvody profesionální audiokabeláže včetně regulátorů v každé místnosti (včetně koupelen). Instalovány jsou také rozvody D-SUB, S-Video DVI videokabelů a koaxiální anténní rozvody ve všech místnostech. V domě se nachází protipožární trezor. Vnitřní dveře mají speciální úpravu pro domácí mazlíčky.

V nejbližším okolí je vynikající občanská vybavenost (park, dětské hřiště, obchody, služby, školka, škola a další) a MHD. Vlaková zastávka je vzdálena pouze 500m (přímý spoj do centra Prahy).

Část přízemí je řádně rekolaudována pro použití jako kancelář. Podnikající osoby mohou tedy uplatnit jako daňové náklady veškeré platby související s užíváním nemovitosti (platba hypotéky, energie, plyn, voda apod.).

Na střeše domu jsou nově instalovány fotovoltaické panely pro výrobu elektřiny, tj. nemovitost má příjem ze zeleného bonusu více než 20.000,- ročně.

Dům je prodáván z osobního vlastnictví.

Realitní kanceláře prosím NEVOLEJTE!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22018
Dispozice5+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha128
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.