Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 1250 m² bez realitkyFrancova Lhota - Francova Lhota, Zlínský kraj

Francova Lhota - Francova Lhota, Zlínský krajVybaveno
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vsetínsko, Francova Lhota - nabízím k prodeji / pronájmu (ihned k nastěhování) udržovaný RD v PSČ 756 14.

Samostatně stojící rodinný dům II. podlažní s částečně vybavenou stolařskou dílnou, garáží a hospodářskou budovou, vše zdeně. Dům je vytápěň plynem + tuhá paliva. Připojen na elekt.energii 230V/400V, vlastní studna, bojler na teplou vodu.

Dispoziční řešení:

I.NP - obyvák, ložnice, kuchyň, koupelna s WC, špajzka, chodba s vestavěnou skříní a prostorná veranda (chodba a veranda obložená dřevem).

II.NP - obyvák s balkonem, ložnice, kuchyň, špajzka, koupelna s WC a druhý balkon z chodby je zastřešen - lze využít jako zimní zahradu, nebo dostavět jako pracovnu aj. Z II.NP dveře a schodiště na půdu - rovněž by šlo dostavět další patro k bydlení.

Sklep - prádelna, WC, garáž a prostorná kotelna s plně funkčním kotlem na tuhá paliva.

K RD napojena dílna a hospodářská budova - lze ponechat, nebo část předělat na další garáž, prostor k podnikání apod.

RD - cca 115 m2

Zastavěná plocha a nádvoří 616 m2

Zahrada před domem 150 m2

Zahrada za domem 450 m2 s ovocnými stromy (švestky)

V blízkosti pošta, zdravotní a nákupní středisko. V obci MŠ a základní škola. Ve vedlejší obci bazén s horskou vodou a lyžařský vlek. Nemovitost tak lze využít jak k trvalému bydlení, tak k rekreačnímu pobytu.

Cenu nabídněte !!!!

V případě zájmu o pronájem lze pronajmout jen I.NP s možností využívání všech ostatních prostor mimo II.NP.

Realitky nevolejte !

I offer the house for sale/rent (immediately free) maintained at ZIP CODE 756 14. Free-standing House storey with partially equipped wood workshop, garages and green buildings.

The House has gas heating or could be heated by coal or wood too. It is connected to the 230V elect. energy/400V, own well, hot-water heater. Layout: the first floor-living room, bedroom, kitchen, bathroom with WC, food room, corridor with built-in closets and spacious entry hall (passage and entry is lined with wood). The second floor: living room with a balcony, bedroom, kitchen, bathroom with WC, food room, and the second balcony of the Hall is topped by roof-can be used as a winter garden, or finish as Office etc. FROM THE II.flor you will find a door and staircase to the attic-also could afford to build another flat floor housing. Basement-laundry, WC, boiler room and spacious garage with fully functional solid fuel boiler. Next to the house is workshop and buildings (for storage, garage of a business). House size is approx. 115 m2 of built-up area and the courtyard is 616 m2. Front garden is 150 m2 large and rear garden is behinde the House 450 m2 large with fruit trees (plums) .

In local area you will find the post office, health and shopping centre, NURSERY SCHOOL and elementary school. In the next village is a swimming pool with mountain water and ski-lift.

The house can be used for pernamently living or for spending holiday.

In the case of hire can be rented only one floor with possibility of the use of any other premises .

Price offer !!!

REALTOR DO NOT CALL!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221404
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha1 250
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.