Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 148 m² bez realitkyVoskovcova, Praha - Hlubočepy

Voskovcova, Praha - Hlubočepy
Cena4 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 518 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej, byt 3+kk, 124 m²+24m pozemek-terasa

Jedná se o byt v komplexu Kaskády II . Jde o hezké bydlení v klidném domě. Byt se prodává nezařízený. Bytu vévodí obývací prostor 50m2 s výklenkem s kuchynským koutem 10m2. Dva oddělené pokoje. Jeden pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. . Další koupelna s vanou je v prostorné chodbě ze ,které je vstup do druhého pokoje ,šatny a toalety. Moc hezké bydlení v blízkosti Prokopského údolí. Doporučuji.

Prodej, byt 3+kk, 124 m²+24m pozemek-terasa

Cena: 4 550 000 Kč Adresa: Voskovcova, Hlubočepy Budova: Cihla Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: Klidná část obce Podlaží počet: 6 včetně 1 podzemního Podlaží umístění: 1.podlaží Plocha užitná: 124 m2 Plocha pozemku: 24 m2 Terasa: Ano Voda: Dálkový vodovod Topení: Ústřední dálkové Odpad: Veřejná kanalizace Telekomunikace: Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní Elektřina: 230V, 400V Doprava: Dálnice, Silnice, MHD, Autobus Bezbariérový přístup: Ano Zařízeno: Ne

It is an apartment complex Cascades II. It is a nice living in a quiet house. The apartment is sold unfurnished. Dominated by apartment 50 m2 living area with kitchen corner niche with 10m2. Two separate rooms. One room has a private bathroom with shower and toilet. . Another bathroom with a bath in the spacious hall of which is the entrance to the second room, changing rooms and toilets. Very nice living near the Prokop Valley. I recommend.

Flat 3 + kk, 124 m² plot-+24 m terrace

Price: 4,550,000 CZK Address: Voskovcova, Hlubočepy Building:

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221426
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha148
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.