Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 105 m² bez realitkyJundrovská, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Jundrovská, Brno - Komín, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme k pronájmu novostavbu bytu 4+1 s balkonem v klidné lokalitě v Brně - Komíně na ul. Jundrovská. CP bytu je 104 m2 a nachází se v 2.patře třípodlažního cihlového domu. Byt je část. zařízený, vybavený moderní KL s el. varnou deskou, el. troubou, myčkou a lednicí s mrazákem. K bytu patří vyhrazené parkovací stání přímo u domu.

Dispozice: hala 14,4 m2, obyvák 26 m2, pokoje 15+14+9 m2, kuchyň 13 m2, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC 7m2, sam. WC s umyvadlem, balkon, zděný prostorný sklep.

Byt je volný .

Flat 4 plus 1 in brand new building to rent. The flat is situated in Brno- Komin, Jundrovska street in the second floor out of three. The tract of the flat is 104 m2. The flat is not furnished, but is equipped with a modern kitchen with electrical oven, dishwasher and fridge. The parking is part of the rent. It is also possible to rent a spacious garage in the basement of the house. The hall is 14,4m2, living room is 26m2 and rooms 15+14+9 m2, kitchen is 13m2, bathroom with WC and bath and shower is 7 m2. There is also another separate WC with basin. Balcony,cellar are part of the flat too. The flat is available right now. The offer is straight from the owner, without the mediation of the agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221957
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha105
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.