Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 230 m² bez realitkyVelké Přílepy - Velké Přílepy, Středočeský kraj

Velké Přílepy - Velké Přílepy, Středočeský krajVybaveno
Cena7 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 610 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Luxusní rodinný dům jen 10 minut od Prahy v lokalitě s výhledem do krajiny a skvělou dostuoností do Prahy. Krajina s dostatkem slunce, v blízkosti lesů a hradu Okoř. Na pozemku o rozloze 1470m2 stojí dům 203m2 a zahrdaní domek 21m2. Dostatek místa pro stavbu bazénu. Provedena příprava pro solární kolektory a saunu. V domě najdete velký obývací prostor s kuchyní, jídelnou a výhledem do zahrady, ložnici, další 3 pokoje, 2 koupelny vč.hydromasážní vany, 2x WC, 2 šatny. Vše vybaveno moderními spotřebiči (v ceně domu i vybavení), zaveden internet i sat.TV, podlahové vytápění, krb, centrální vysavač i domácí kino. Na pozemku jsou zbudovány cesty, závlahový systém i zahradní domek pro nářadí. Možno ihned k nastěhování.

We offer convenient house near Prague at a bargain price. Direct owner sells spacious, large and sunny family house near Prague - only 12 min.to the city centre. In the house is a large central room with kitchen, dining and living area, parents' bedroom, three children's rooms, two bathroom and two WC and two dressing rooms. The house includes a large plot of land incl.garden house, roads, and irrigation system.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222439
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetický
Plocha230
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.