Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 198 m² bez realitkyPrachnerova, Praha - Košíře

Prachnerova, Praha - Košíře
Cena11 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 49 331 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodáme rohový komerční pozemek 198 m2 v k.ú. Praha 5 Košíře. Je perfektně situován přímo na sjezdu z Hřebenek na křižovatce Práchnerova a Hlaváčkova. Jednáte přímo s vlastníkem.

Existující vyjádření z 03/2012 Stavebního úřadu Prahy 5 na výstavbu polyfunkčního domu o 2 podzemních, 7 nadzemních a 2 podkrovních patrech. Celková výtěžnost pronajimatelné či k prodeji určené plochy je přes 1100 m2. Územní rozhodnutí a stavební povolení bude posuzováno jako stavba v proluce.

Velmi variabilní využití ploch od obchodů a showrooms přes kanceláře až po byty. Komorní velikost objektu je přímo předurčena pro malé moderní unity, které na trhu prakticky chybí. Při současné ekonomické situaci se nově vznikající či zmenšující se firmy asi jen těžko budou stěhovat do kancelářských monster kde plochy začínají na 700 m2.

Kupní cenu lze rozdělit na polovinu teď a polovinu do 2 let, ale nejpozději před zahájením stavby, popřípadě je možné vzít protiúčtem byt, či jinou nemovitost oproti druhé části platby.

Napište si prosím pro ekonomický rozbor stavby na náš email.

Taktéž nabízíme realitnim kancelářím provizi ve výši 3% z kupní ceny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu223605
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha198
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.