Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyZeyerova, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Zeyerova, Liberec - Liberec, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena2 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 707 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Luxusní byt po kompletní rekonstrukci v kompletně rekonstruované novorenesanční vile v lukrativní a klidné lokalitě Liberce nedaleko centra. Dispozice 3+1, půda se střešním oknem, sklep, dvě mobilní garáže a podíl na udržované zahradě. Nutno převzít nebo doplatit hypotéku na cca 200tis.Kč. (na novou fasádu, zástavní právo jen na pozemek)Dětský pokoj, kuchyň Scavolini s vestavěnou ledničkou, dvouhořákem, mikrovlnkou s grilem vše Whirlpool a přípravou na horkovzdušnou troubu, zděný sprchový kout s masážním panelem a hlavovou sprchou, toaleta dohromady v koupelně. Obloženo mozaikou se zlatými (8ct)kostičkami, Ideal Standard, Hansgrohe, Grohe, Kolo. Obývák s nevšedním štukovaným stropem s možností krbu nebo kamen, ložnice s rovněž luxusním štukem na stropě a balkon/terasa. Vytápění vlastním plynovým kotlem Immergas.Bezpečnostní dveře. Vjezd na pozemek s dálkovým ovladačem.Celkové náklady na bydlení cca 4000 včetně FO + 1200 splátka hypo na fasádu. Při solidním jednání možná dohoda o ceně.Nyní zlevněno o 200tis. Další foto na mail.Prosím ne SMS.

Luxury apartment after complete reconstruction in a completely renovated Renaissance villa in calm resident area not far from centre. Disposition 3 + 1, attic with skylight, basement, two mobile garages and share on maintained garden. Must take or pay off the mortgage on 6000EUR approx. (on the new facade, mortgage only on lot) Children's room, Scavolini kitchen with built-in refrigerator,microwave with grill everything Whirlpool and prepared for convection oven, brick shower with massage panel and overhead shower, toilet in the bathroom together. Lined with gold mosaic (8ct) cubes, Ideal Standard, Hansgrohe, Grohe, Kolo. Living room with extraordinary stucco ceiling with fireplace or stove connection, bedroom also with luxury stucco on the ceiling and a balcony / terrace. Self heating gas boiler Immergas. Security door. Entrance to the plot with remote control. Total housing costs, including Fund of Ammortization 160EUR + 50EUR mortgage payment on the facade.In solid negotiaion, possible price settlement.Price 95 500 ,-EUR.NOW ON SALE 18 000 EUR.Additional photos on mail. No SMS please.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224538
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.