Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 147 m² bez realitkyKostelní, Těrlicko - Horní Těrlicko, Moravskoslezský kraj

Kostelní, Těrlicko - Horní Těrlicko, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou a bazénem v obci Těrlicko u Havířova. Dům je zcela podsklepen a dále se v něm nachází 2 nadzemní podlaží. První podzemní podlaží je tvořeno prostornou garáží s automatickými garážovými vraty, místností se sprchovým koutem a místem pro pračku a dále technickou místností s plynovým kotlem a místem pro uskladnění jízdních kol. Ze sklepa vede dřevěné schodiště do prvního nadzemního podlaží, které je tvořeno kuchyní, koupelnou a prostorným obývacím pokojem s krbem a jídelním koutem. WC je umístěno u zádveří hlavního vchodu do domu. Z prvního podlaží vede dřevěné schodiště do podkroví, ve kterém se nachází ložnice s vestavěnými skříněmi a balkonem a na druhé straně dětský pokoj se střešním oknem a taktéž vestavěnými skříněmi. Z podkroví vedou skryté padací schody na půdu.

V celém domě jsou nová plastová okna s vertikálními žaluziemi, podlaha pokryta dlažbou nebo dřevěnými parketami. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě: elektřina, plyn, obecní vodovod a obecní kanalizaci. Před domem se nachází vydlážděná plocha a dálkově ovládána automatická vrata. Z obývacího pokoje v přízemí vede vchod na terasu s markýzou a dále na zahradu s bazénem. Bazén má rozměry 8m x 4m a 1,5 m hloubky a byl vystavěn v roce 2005. Teplota vody v bazénu je od května do října udržována pomocí plastového zastřešení a umožňuje plavání i pod zakrytím. Za bazénem je situována další dlážděná terasa s venkovním ohništěm. Kolem terasy je zahrada s ozdobnými stromy a keři. Ostatní plocha pozemku je zatravněná. V dolní části pozemku se nachází zahradní domek. Celková výměra pozemku je 1111 m2.

V obci je veškerá občanská vybavenost – škola, školka, MHD, výborná dopravní dostupnost do Havířova (10 min), do Ostravy (20 min), do Českého Těšína (20 min)a do Třince (25 min).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225425
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha147
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.