Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 100 m² bez realitkyRiegrova, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský kraj

Riegrova, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Krásný byt 2+1 (3+kk) v prvním poschodí secesního domu v centru města, ve velmi dobrém stavu. Ložnice (30 m2), obývací pokoj s arkýřem (26 m2) a nová kuchyně (19 m2) vybavená plynovým sporákem, el. troubou a myčkou, spíž. V koupelně vana, toaleta je zvlášť. K dispozici je pračka, velkoryse pojaté šatní skříně a botník ve vstupní hale. Parketové podlahy. Topení plynové etážové. Byt má balkon s výhledem do zahrady. Dům se nachází v blízkosti Mariánského náměstí, za zahradou knihovny, nedaleko Jihočeské univerzity. Okolo veškerá občanská vybavenost a blízkost zeleně. Nedaleko zastávky MHD, Poliklinika sever/ Na Sadech.

Kontakt: 606 758 984

Elegant apartment 2+1 (3+kk) on the second floor of a historical house near the city centre. Two spacious rooms, one with bay window, large kitchen newly furnished (dishwasher, gas-cooker, electric oven). Balcony overlooking a garden. Entrance hall with built-in wardrobes. Gas heating. Wooden floor. Toilet separated from the bathroom. Close to the Mariánské square with easy access to the public transport (Poliklinika sever/ Na Sadech.).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225640
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.