Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyBrechtova, Praha - Háje

Brechtova, Praha - HájeVybaveno
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 026 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám zrekonstruovaný byt 3+1+uzaviratelná šatna+zasklená lodžie+sklep, celkem 74 m2, 3. patro (4. nadzemní podlaží).

Byt se nachází ve velmi klidné, žádané a atraktivní lokalitě, 100 m od vstupu do hostivařského lesoparku s přehradou, 2 zastávky autobusem (linky 154,177,175,181,122) od stanic metra "C" Háje, Opatov i Chodov, nákupních center (Chodov,Hostivař), či multikin (Háje - Galaxie, OC Hostivař). V blízkosti Squash/fitness centrum (100m), několik dětských hřišť, krytý bazén (ve výstavbě, cca 500m), Albert (300m), Penny (150m), mateřské školky (100m), škola (300m),krytá sportovní hala (200m), praktický lékař (300m), pediatr (300m), lékárna (300m), 2 veterinární ambulance (300m),policejní stanice (200m), stanice rychlé záchranné služby (200m),několik zahrádek/restaurací/hospod. Lokalita je tak vhodná jak pro mladé páry, tak i pro rodiny s dětmi či seniory.

Rozměry pokojů 18m,13m,12m, kuchyně 8m, šatna 3m, lodžie 4m, sklep 2m, zbytek připadá na WC, koupelnu, zádveří a chodbu.

V roce 2010 a 2011 proběhla kompletní rekonstrukce bytu, tzn. nové zděné jádro (nová koupelna + wc), nová kuchyně s novým vybavením (plynová varná deska, elektrická trouba, vestavěná myčka), nové podlahy, částečně rozvody elektřiny (chodba, šatna, koupelna, wc, kuchyně), vytvoření šatny.

V zádveří, chodbě, šatně, wc a koupelně stejná dlažba (pocit sjednoceného prostoru), ve všech pokojích stejné laminátové plovoucí podlahy (nyní v ložnici a druhém pokoji překryté linoleem a dětským kobercem). Nová plastová okna, žaluzie, v kuchyni, WC a koupelně sádrokartonové podhledy se zabudovaným bodovým osvětlením.

Původní chodba bytu je zvětšena o cca 3m zabráním společných prostor, vzniklo tak od ostatních prostor bytu dveřmi oddělené zádveří. V bytě se nachází dostatečné množství úložných prostor (v zádveří pod stropem zavěšené skříňky + na chodbě místo na velkou skříň + samostatná dveřmi uzaviratelná šatna), pokoje tak mohou být zařízeny velice vzdušně. Kompletně zasklená lodžie nabízí možnost příjemného posezení i v chladném či deštivém počasí, v létě je chráněna proti sluníčku a vysokým teplotám zatahovatelnými vertikálními "kancelářskými" žaluziemi. Orientace kuchyně,obýváku a lodžie na západ, ložnice a druhý pokoj na východ.

Parkování před domem na velkém parkovišti či možno využít placené hlídané parkoviště (50 m). Dům má zateplenou fasádu, nová plastová okna a dveře, nové stoupačky, rozvody elektřiny . Převod do OS (společenství vlastníků) bude možný v květnu, již bylo schváleno družstvem. Právě probíhá rekonstrukce společných prostor.

Převod osobního vlastnictví bude probíhat od 06/2013 (odsouhlaseno členskou schůzí)

Fond oprav 1800 Kč/měsíc.

REALITNÍ KANCELAŘE NEPSAT ANI NEVOLAT, nebudeme odpovídat!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226538
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha74
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.