Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyStrojnická, Praha - Holešovice

Strojnická, Praha - Holešovice
Cena4 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 076 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt ve 3. patře s výtahem. Po kompletní zásadní rekonstrukci (eurookna, nová elektroinstalace, vnitřní omítky, rakouské dřevěné podlahy, designová koupelna a kuchyň, stoupačky). Centrální vytápění. V obývací místnosti se nachází vestavěná kuchyňská linka s nerezovými spotřebiči. Z předsíně je přístup do samostatné vybavené šatny a do úklidové místnosti s přívodem pro pračku. V předsíni je také další vestavný úložný prostor. V bytě je příprava na kabelovou televizi, internet a klimatizaci. Okna směřují na vstupní bránu výstaviště. Ve vzdálenosti 150m se nachází park Stromovka a tramvajová

zastávka Výstaviště. Stanice metra Vltavská je dvě zastávky tramvají přes Strosmayerovo náměstí.

Nechci RK a realitní makléře.

K nastěhování: 1/7/2009

The flat is at third floor with elevator. It is after complete reconstruction (euro windows, new electrical set, new inside plasters, austria wood floors, design bathroom, riser duct). Central heating. In the living room there is fitted kitchen unit with stainless household appliances. From hall, we can go to dress room with equipment and to cleaning room with preparation for washing-machine. In hal there is also fitted stowage space. In the flat there is preparing for tv, internet and air-conditioning. There is view of Výstaviště. In distance of 150m there is park Stromovka and tram station Výstaviště. Metro station Vltavská is two stations by tram.

No real estate agents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22744
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha53
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.