Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+1 • 120 m² bez realitky

Vhodné ke spolubydlení
Chalabalova, Praha - StodůlkyMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Balkón

Měsíční nájemné7 000 Kč

Základní nájemné7 000 Kč
Poplatky za energie0 Kč
Vratná kauce7 000 Kč

Pronajmu pokoj. Aktuálně je volný bílý pokoj k nastěhování od 1. 12. 2021. Pokoj je v nadstandardním bytě 5+1 s balkonem v Praze 5, Stodůlkách, Chalabalova ul. Orientace jih/sever, výhled do parku, klidná lokalita. 5 minut na stanici metra B Luka. Po celkové rekonstrukci. 2 koupelny s podlahovým topením a termostatickými bateriemi, jedna s vanou, WC a bidetem, druhá s WC a sprchovým koutem. Kuchyně s jídelním stolem, židlemi, myčkou na nádobí, lednicí, elektrickou troubou a plynovým sporákem. Kuchyně je propojena s obývacím pokojem. Všechny pokoje jsou neprůchodné. V pokojích jsou koberce nebo lino, dřevěné obložení stěn, postele, stoly. V obývacím pokoji je sedačka a TV. Velké množství úložných prostor ve vestavěných skříních. Kauce jeden nájem. V bytě je wifi a cena za internet je v ceně pronájmu. Nemám zájem spolupracovat s RK.

Rent a room - white room is available from 1. 12. 2021. The rooms are in the above standard flat 5+1 with the balcony, Chalabalova, Prague 5. South-north orientation, the park view, the quiet district. 5 minutes walking to the Luka metro B station. After complex reconstruction, partially furnitured. There are the table and chairs, the refrigerator, the dishwasher, the electrical oven a the gas table cooker in the kitchen. 2 bathrooms with the heated floor, the diver thermostat, one with the bath, WC and the bidet and the second with WC and the shower. Other independent rooms rented to diferent tenants. There are carpets or linoleum, the wooden facing, beds and table in the living rooms. There is TV and couch in the living room. The is extensive volume of the storing space within the build-in wardrobes. The deposit is one rent. There is wifi in the appartment and price of wifi is included in the rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2280
Dispozice5+1
Dostupné od1. 5. 2021
Podlaží1
Typ budovyPanel
RekonstrukceJádro
Plocha120
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 368 m (4 min)
PoštaPraha 515
🚘 2 545 m (6 min)
ObchodAlbert
🚘 1 853 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 283 m (6 min)
RestauraceMaják
🚘 1 462 m (6 min)
LékárnaDr.Max
🚶 817 m (10 min)
ŠkolaZákladní škola Kuncova
🚶 644 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 698 m (8 min)
SportovištěBA Sparta Praha
🚶 596 m (7 min)
Hřiště
🚶 6 m (0 min)

Vzdálenost k:
Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google