Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyRybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč


Pronajmu byt 2+1, ktery je po celkove rekonstrukci reseny jako 2+kk o celkové výměře 56 m2. Nachází se ve druhem patře cihlového domu s vytahem. Za domem je dvur se zahradou.

V bytě je jedna ložnice (12 m2), prostorny obývací pokoj , ktery je propojeny s kuchyni (34 m2), předsín, samostatná koupelna a samostatné WC. Byt je vybaven velkou kuchyňskou linkou, lednicí, mikrovlnkou, pračkou a částečně nábytkem - ten však nemusí (dle domluvy s nájemníkem) zůstat.

Dům se nachází v klidné ulici v blizkosti BVV. Ulici prochazi cyklostezka smerem do Modric nebo na prehradu. Zastávka MHD (tram 1, 2, 6). K nastěhování ihned.

Nice apartment, size 2+1. The flat has 56 square meters and it is after reconstruction. It is in the second floor of a private brick house. There is a new lift in the house. There is a yard and a garden behind the house There is big living room linked by kitchen with balcony (34m2), bedroom (12m2), hall, bathroom, WC. The apartment is equipped with kitchen unit, fridge, washing machine and partly furnished. House is situated in a quiet street, close to the BVV. (2 minutes to walk). Trams near: 1,2,6. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228016
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.