Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 144 m² bez realitkyBřeznická, Liberec - Dolní Hanychov, Liberecký kraj

Březnická, Liberec - Dolní Hanychov, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme luxusní tří ložnicový dům se středně velkou zahradou,terasou,garáží a několika parkovacími stání před domem v Liberci, Dolním Hanychově. Užitná plocha domu je 144m2 a rozloha zahrady 386m2.

https://vimeo.com/53005520

http://www.jakubkohout.com/breznicka-640/ V domě je vám k dispozici kuchynská linka se sklokeramickou dotykovou varnou deskou, troubou,odsávačem par, vestavěnou myčkou a lednicí s mrazákem.Dům je vybaven satelitem s příjmem 200 TV a 500 radio stanic. O topení se stará kondenzační plynový kotel s ekvitermním čidlem,které šetří až 30 procent ůspory energie.V přízemí je podlahová dlažba a podlahové topení,které je možno ovládat dálkovým ovládáním.V obývacím pokoji je vše připraveno pro krbová kamna. V obývacím pokoji,hlavní ložnici a koupelně je dotykový vypínač osvětlení pro zajištění ideálního světelného komfortu.V přízemí je rovněž WC s umyvadlem. Všechna okna jsou vybavena žaluzií kvůli zajištění soukromí. V koupelně jsou dvě umyvadla,záchod a hluboká vana se sprchovou zástěnou,podlahové topení a italská dlažba. Jako extra ůložný prostor můžete využít rozlehlý půdní prostor nebo garáž.Garáž má přívod 230V a 380V. V létě můžete využít venkovního prostoru na zahradě a terasy. Dům je situován v klidné části Liberce nedaleko Ski Arealu Ješted.MHD je vzdálena 5 minut od domu,stejně jako restaurace a obchody.Hypernova je vzdálena pár minut jízdy autem. Dům je kromě výše uvedeného nezařízený.Měsíční nájem je 15.000Kč a záloha je 30.000Kč. Nájemce v případě podpisu smlouvy hradí registrační poplatek 5.000Kč za právníkem ověřenou smlouvu. Nájemce hradí všechny poplatky sám,kromě komunálního odpadu. V případě vážného zájmu pošlete email jakub@jakubkohout.com

We offer a luxury house for rent in great location from April 2014, just few minutew form Ski Areal Jested - perfect place for sport activist and nature lovers.The house is situated in quiet part of Liberec with good connections to public transport, shops and social amenities in general.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228473
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha144
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.