Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyFrantiška Horečky, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský kraj

Františka Horečky, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena1 235 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 238 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám, mimo realitní společnost možný prodej pěkného bytu 3+1 - 76 m² s lodžií v lukrativní, klidné části města Frenštát p. R. - pouhou minutu chůze od náměstí. Byt se nachází ve třetím patře revitalizovaného panelového domu s novým zateplením a plastovými okny. Lodžie v ložnici a okno pokoje jsou orientovány na východ a okna z kuchyně a obývacího pokoje na západ, s pěkným výhledem na Horečky a Javorník. K bytu dále náleží vlastní sklep a možnost užívání kočárkárny. Výhodou jsou nízké měsíční náklady na bydlení. Byt má velmi dobré umístění - v dosahu veškerá občanská vybavenost, byt se nachází ve vchodu se seriózními a vstřícnými vlastníky. Vlastnictví bytu je družstevní s možným převodem do osobního. Doporučujeme osobní prohlídku, pro více informací nás kontaktujte. Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu229015
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.