Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyBrichtova, Praha - Hlubočepy

Brichtova, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Cena2 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 136 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám nově zrekonstruovaný světlý byt 2+1 v Osobním Vlastnictví, 45 m2 v rekonstruovaném domě v Praze 5 na Barrandově. Jedná se o byt ve 2.patře pětipatrového domu s výtahem. Orientace bytu je na jihozápad. V domě je nový výtah, jsou zrekonstruované společné prostory a sklepní část. V bytě jsou plastová okna a žaluzie, nová elektroinstalce, nové interiérové dveře, linoleum v imitaci plovoucí podlahy, štukové omítky, nová kuchyň a zděné jádro s novou koupelnou a luxusním sprchovým koutem. Do bytu je přivedeno připojení pro internet a kabelovou televizi. K bytu náleží sklepní kóje. Tramvajová zastávka Chaplinovo náměstí je 3 minuty chůze od domu. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost (zdravotní zařízení, lékárna, školy, školky, pošta, banky, restaurace, Billa, Albert a nákupní centrum Kamera) a zároveň nádherná příroda v podobě Prokopského údolí. Možnost parkování před domem. Nabízím možnost vyřízení výhodných podmínek hypotéky. Prosím realitní kanceláře a maklěři, aby nereagovali na tento inzerát

I am selling newly renovated bright apartment 2 +1 in the Personal Property, 45 m2 in renovated building in Prague 5, Barrandov. This is a 2nd floor apartment in a five storeyed building with lift. The flat is on the southwest. The building has a new elevator, common areas have been renovated and the basement part. The apartment has windows and blinds, new interior doors, linoleum, stucco, new kitchen and brick core with a new bathroom and luxury shower. The apartment is supplied with connection for internet and cable television. The apartment has a cellar. Chaplinovo Square tram stop is 3 minutes walk from the house. Near all amenities (medical equipment, pharmacy, school, kindergarten, post office, bank, restaurant, Bill, Albert and shopping center camera), while splendid nature in the form of the Prokop Valley. Parking in front. I offer the possibility of settlement favorable mortgage terms.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu229447
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.