Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 186 m² bez realitkyKojšovice, Toužim - Kojšovice, Karlovarský kraj

Kojšovice, Toužim - Kojšovice, Karlovarský kraj
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 786 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům v dobrém stavu, obývaný, jednopodlažní, zastavěná plocha 186m2, zahrada 2200m2, v malé vesničce 3km od Toužimi, 30km od Karlových Varů, na trase mezi Plzní a K.Vary. Kuchyň a čtyři pokoje, dvě koupelny, plus jeden menší podkrovní pokoj. Velká půda, nová střecha a koupelna. V okolí louky a lesy, nejbližší les 150m za zahradou. Dobré spojení do Toužimi, K.Varů i Plzně. Vlastní studna, vodovodní přípojka (projektovaná a schválená). Vytápění lokální, nový kotel - 2roky, na tuhá paliva.

Family house in good condition, house - 186m2, garden - 2200m2, in a small village near Toužim, 30km from spa town Karlovy Vary, Four bedrooms, kitchen and two bathrooms - one newly reconstructed, and a smaller room in the attic. Big attic, new roof. local heating - new - 2years ago. Wood 100 metres from the garden. On well and planned water-service pipe form Toužim. Quiet area in a beautiful landscape, historic places, castles and towns within 45km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu23078
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha186
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.