Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyVysocká, Žďár nad Sázavou - Město Žďár, Kraj Vysočina

Vysocká, Žďár nad Sázavou - Město Žďár, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 724 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt Vysocká 8, v osobním vlastnictví. Dolní byt je 3+1, k němu patří garáž, která je hned pod bytem, zahrádka, sklep a půda. Z půdy je udělán další byt 2+kk.

Dolní byt 3+1 je kompletně rekonstruován z roku 2002, je zateplena vnější zeď, podlahy, zdi pod parapety a stropy. Když se vejde do bytu, je zde prostorná chodba s vestavěnými skříněmi a věšákovou stěnou. WC je zajímavě řešené, samostatné, za ním hned je koupelna s nadstandartní vanou, dvěma umyvadly a skříňkami. Když se vydáme z chodby doleva, vejdeme do ložnice, která má vestavěné skříně s toaletkou. Z ložnice vedou dveře do dětského pokoje. Do něj se však dostaneme také z chodby. Dětský pokoj je prostorná velká místnost s balkonem (lze z něj udělat také ložnici, původně to tak bylo určeno).

Z chodby doprava kolem WC a koupelny se vchází do kuchyně a jídelny, vchod je řešen obloukem. Kuchyň je prostorná, linka má tři odkládací plochy, dřez a sporák jsou řešeny v rohových částech, aby neubíraly místo na pracovních deskách. Dále je zde jídelní kout a hned za ním obloukový vchod do obývacího pokoje. Obývací pokoj patří také mezi větší místnosti v bytě. Pod okny kuchyně a obyváku je zahrádka, kde je část zatravněná, část určená pro záhonky, jsou zde maliny, rybíz, záhon jahod a bylinkový záhon. Byt má vlastní topení, kotel na tuhá paliva nebo elektrický kotel. V celém bytě jsou nové radiátory, plastová nová okna. Ohřev vody je bojlerem 120 l.

Půdní byt byl rekonstruován v roce 1998, vchází se sem předsíňkou, kde je věšáková stěna. Dále je zde kuchyňský kout (na fotografiích je to ta bílá linka), ten je součástí větší místnosti, která slouží jako obyvák. Z něho se vchází zašupovacími dveřmi do menší ložnice s vestavěnými skříněmi. Do koupelny se vchází z chodby, je zde wc, sprchový kout a jedno umyvadlo. Topí se zde elektrickými přímotopy. Půda má vlastní bojler na 50 l.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu232423
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.