Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 33 m² bez realitkyBrno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Brno - Město Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč


Brno-Žebětín, pěkný slunný byt s vlastní garáží v samostatné části RD, nově po rekonstrukci, vlastní venkovní vstupní dveře,výhled do zahrady. Kuchyň. linka s vestavnou troubou a indukční deskou, lednice. Koupelna se sprchovým koutem, včetně WC, pračka. Jídelní stůl a židle, šatní skříň, postel, další vybavení je možné dle dohody. Možné i bez vybavení.

Hezká lokalita Brno-Žebětín, dobrá dostupnost a vybavenost,10 min autem na dálnici, zastávka 1 min: BUS 52 směr Bystrc (TRAM 1) nebo směr Kohoutovice (možný přestup na BUS 50 na CAMPUS) na Mendlovo nám. V blízkosti les, Brněnská přehrada. Nájem 8500,- Kč/měsíc. V ceně nájmu je vysokorychlostní internet, topení a teplá voda. Požadujeme zálohu 800,- Kč/měsíc na elektřinu a vodu, vyúčtování bude podle skutečné spotřeby. Vratná kauce 1 měsíční nájem. Bez provize RK, přímo od majitele, férové jednáni, legalní nájemni smlouva, bezhotovostni platby. Prosím pouze nekuřáci.

K dispozici od 1.11.2014.

RK prosím nevolejte!

Very nice apartment in the family house with own parking garage. Apartment which was lately rebuilt has 1 bedroom and kitchen (1+1), view to the garden, separate entry and privacy. The kitchen unit with a fridge, oven and induction hob, table and chairs. Apartment is furnished with bed, wardrobe, other furnishing is negotiable. Bathroom is with shower and closet, washing mashine.

Nice location Brno-Žebětín, good accessability, 10 minutes by car to reach a highway, bus station 1 minute: BUS 52 direction Brno-Bystrc (TRAM 1) or direction Brno-Kohoutovice (change bus 52 to CAMPUS) to Mendlovo namesti.

Area is 33m2 with garage 13,5m2

Rent is 8.500,- CZK/month and includes Internet, heating and hot water. Energy fee is 800,-CZK/month (for electricity and water consumption) and will be counted based on real consumption. Guarantee is 1 month rent.

Directly from the owner. We have nice experience with expats and we guarantee a fair deal.

Area is 33m2 with garage 13,5m2

Please just no smokers.

Contact: email: petra.zbrna@seznam.cz, tel. 607 988 942

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu232876
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha33
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.