Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyJungmannova, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký kraj

Jungmannova, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký kraj
Cena1 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 078 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Přímý prodej pěkného bytu 2+1, 65 m2 v 5. patře domu s výtahem ve vyhledávané lokalitě Hradec Králové II. Obytná plocha činí 64,6 m2. Dispozice: Pokoj 18,80 m2, ložnice 18,10 m2, kuchyň 8,00 m2 příslušenství 19,7 m2. Byt je v osobním vlastnictví. Příslušenství bytové jednotky: předsíň, koupelna, kuchyň, WC, sklep, balkon. Elektřina, plyn, dálkové vytápění.

Byt je slunný, po rekonstrukci včetně nových plastových oken a zateplení domu. Má plovoucí podlahy, dálkové vytápění s měřidly, měřiče vody. Vestavěné skříně v kuchyni a předsíni, nový plynový sporák s elektrickou troubou, pákové baterie. K bytu náleží zděná komora ve sklepním prostoru. Dům je kamerově monitorovaným objektem. Možnost využívat společné prostory v domě: sušárny a kolárny. Připojení k rychlému internetu v domě.

Byt se nachází ve vlídné lokalitě v zeleni s veškerou infrastrukturou v místě (zdravotní středisko, lékárna, pošta, poblíž fakultní nemocnice, školy (možnost obědů i pro veřejnost a přes ulici), školka, nákupní centrum - Albert, zastávka MHD, mořské akvárium), a zároveň v blízkosti centra města. Parkovací místa před domem, možnost pronájmu krytého garáže stání. Lokalita má snadné napojení na rychlostní komunikaci Praha - Ostrava.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235494
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha64
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.