Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyVránova, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Vránova, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné15 000 Kč


 Nabízím byt 3 1 k pronájmu v Brně,na ulici Vránové.Zařízený byt je v II.NP nově zrekonstruovaného RD a sestává ze tří samostatných pokojů,z větší předsíně,kuchyně,koupelny s vanou,samost,WC komory a dvou balkonů.Společné příslušenství tvoří žehlírna,prádelna s AP,přízemní terasa a menší rekreační zahrádka.Cena pronájmu k jednání je 15 000 Kč/měsvč.inkasa,kauce 1 platba.Byt je vhodný jak pro rodinu/ i s dětmi/tak i pro skupinu jednotlivců.parkování na ulici.Klidná a žádaná část města s přístupem do centra cca 17 min ,spojení několika linkami MHD.150 m vzdálené nákupní centrum a pošta,možnost internetu,TV ,telefonu.Stručně i anglicky :

K nastěhování: 01/03/2008

Flat to Rent 3 1 15 000 Kč/month inc.supplies in Brno-Řečkovice,Vránova street to let.Flat is refurbished and equiped with new and renovated furniture. Three independet rooms,kitchen,toilet and big entry hall,2 balcony.Flat is situated in second floor of a family house.There is shared laundry room and small recreational garden for use. 

House is situated in quiet area closeto thepublic transport station (17 min.to the city center),post,hypermarket,restaurants available in nieborough,internet,available,parkingin front of the house.

Flat is 15 000 CZK/month supplies including . .Real estate agency NOT involved!!!

CONTACT :PETR 731469707

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2355
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
Plocha80
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.