Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyDunajská, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj

Dunajská, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 722 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji byt 2+kk se dvěma komorami a balkónem v OV o podlahové ploše 47m2 ve Starém Lískovci na ulici Dunajská. Byt se nachází v 6.patře panelového domu.

Dům je po kompletní rekonstrukci, která proběhla v II. pololetí 2012. Dům je zateplen, má nový výtah, novou výměníkovou stanici na ohřev vody. Byt je po kompletní rekonstrukci (nové zděné jádro, nový elektrický rozvod v koupelně a kuchyní, repasované parkety, nové omítky, nové dveře, atd.). Byt má vlastními měřiče tepla. V bytě není plyn. Pokoje jsou neprůchozí. Podlahová plocha obývacího pokoje s kuchyňským koutem je 21,9 m2 a ložnice 9,8 m2.

Fond oprav je 30 kč/m2. Délka splácení úvěru na renovaci domu je 10 let.

V místě je veškerá občanská vybavenost. Výborná dostupnost z centra města i z dálnice D1. MHD cca 200 m od domu. Nedaleko se nachází Univerzitní kampus Bohunice a Nemocnice Bohunice. Byt je volny od 06/2013.

V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte na tel.702 451 429

We offer for sale the apartment 2+kk with two storage places and a balcony at Dunajska street in Stary Liskovec. The total floor space is 47 m2. The apartment is situated in the 6th floor of the block of flats.

The house and the apartment are completely renovated. Floor space of the living room with the kitchen is 21,9m2 and bedroom is 9,8m2.

There are complete civic amenities in the area. It is very well reachable from the city center as well as from the highway D1. Public transportation is situated about 200m from the house. Nearby there is a University Campus Bohunice and Bohunice Hospital. The apartment is available from 06/2013

In case of interest please contact us. Tel. 702 451 429

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235946
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.