Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyGrohova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Grohova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč


Hledám spolubydlící (muže či ženu či pár) do bytu 2,5 + 1. Jedná se o velký, tichý byt ve zvýšeném přízemí, celý otočený do dvora se zahradou. Nádherné místo v centru města. Byt je starší, ale čistý a moderně zařízený, s wi-fi. Pokoj k pronájmu je prostorný s velkými okny (do zahrady), na zemi jsou parkety, stěny bílé, ústřední vytápění, plastová okna. V pokoji nezbyde asi téměř žádný nábytek (zůstane velká skříň a možná stůl) ale můžeme se domluvit na nějakém zařízení společnými silami.

Jsem pracující žena (29 let), preferuji někoho, komu vyhovuje klidnější, přátelské spolubydlení. Večerní oslavy s přáteli vítány, ale nesmí být dvakrát týdně. :-)

V bytě je lednička i pračka, plynový sporák s troubou, nádobí mohu zapůjčit vlastní. V bytě je povoleno mít zvíře (pes do střední velikosti), nyní tu žádné není.

I'm looking for a flatmate (a man or a woman or a couple) for a 2,5 + 1, roomy flat in the centre of the town. The whole flat is oriented to the inner garden, beautiful, quite place. The flat is older but clean and fully equipped.

The room to rent is roomy, light with big windows, parquet floor, central heating... not equipped (only the wardrobe and the table on the picture will stay).

I'm a woman (29) working in the office and I prefer somebody for calm, friendly flatsharing. Parties with friends are welcomed but not twice a week. :-)

There is allowed to have a pet in the flat (up to a middle size dog),

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236148
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.