Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyU kněžské louky, Praha - Žižkov

U kněžské louky, Praha - Žižkov
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 217 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji byt v osobním vlastnictví v Praze 3 – Žižkov, nacházející se v klidné lokalitě mezi Chmelnicí a Jarovem.

Byt je v OV o rozloze 43 m2 sklep 3 m2 v atypickém panelovém domě z roku 1994. Byt se nachází v 1. NP (prakticky 2. NP / 5. NP) s výtahem, pokoje jsou orientovány do zahrady, která je ve vlastnictví společenství vlastníků bytových jednotek.

V předsíni, WC, koupelně a kuchyni je dlažba, v obývacím pokoji a ložnici je koberec. Byt je kompletně zařízený převážně nábytkem vyrobeným na míru: atypická obývací stěna z kanadské břízy, nová sedačka, kuchyň v třešni, žaluziové dveře šatní stěny v ložnici, vestavěné skříně v designu kořenice v předsíni atd. Veškeré elektrospotřebiče: lednice, pračka, horkovzdušná trouba, skolkeramická varná deska, mikrovlnná trouba, nerezová digestoř jsou od firmy Whirlpool. V bytě je kabelová televize, internet a telefonní přípojka (linka je odhlášená). Bytové jádro je zděné, dozděná příčka mezi kuchyní a obývacím pokojem.

Dopravní dostupnost centra (Václavské nám.) je cca 20 min. tramvají. Zastávka je 2 min. volnou chůzí od domu. Supermarkety, poliklinika, dětský lékař, pohotovost, škola, školka, park, sportovní areál jsou v okruhu do 5 min. chůze.

Kontakt: 602648688

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2383
Dispozice2+kk
Typ budovyOstatní
Plocha43
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.