Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 1069 m² bez realitkyŽižkova, Nová Bystřice - Nová Bystřice, Jihočeský kraj

Žižkova, Nová Bystřice - Nová Bystřice, Jihočeský kraj
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 824 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Chalupa s dvorkem a zahradou v Nové Bystřici, v přízemí 2+kk a koupelna s WC, v patře dva pokoje před dokončením. Elektřina 220/380 V, topení i ohřev vody plynem, obecní vodovod i kanalizace. Objekt je zčásti podsklepen, na dvorku stojí malá stodůlka, na zahradě je zbudováno okrasné jezírko. Pozemek o výměře 1069 m2. Na dvorku je vchod do sklípku a místo pro posezení. - V blízkosti je golfového hřiště www.golfmonachus.cz.

Cottage with yard and garden in Nová Bystřice (Nova Bystrice), on the ground floor two bedrooms and a bathroom with toilet, two rooms on the floor before completion. Electricity 220/380 V, heating and water heating gas, municipal water and sewer. Two cellars, barn, garden with trees and garden pond. Land area of 1069 m2. The courtyard also with is the entrance to the cellars and place for sitting. - Near the golf course www.golfmonachus.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu23943
DispoziceOstatní
Typ budovyOstatní
Plocha1 069
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.