Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyHluboká, Ústí nad Labem - Neštěmice, Ústecký kraj

Hluboká, Ústí nad Labem - Neštěmice, Ústecký kraj
Měsíční nájemné5 000 Kč


Pronajmeme slunný a čistý byt 2+kk v nově zatepleném nízkopodlažním domě, nová plastová okna, o velikosti 40m2, v Ústí nad Labem, Na Výšině. Součástí bytu je balkon na chodbě a zděný sklep. Parkování u domu. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, MHD, dětské hřiště, příroda. Volný KVĚTEN 2014. V ceně nájmu 5000,- jsou zahrnuty zálohy na teplo a studenou i teplou vodu. Zálohy na el. a plyn se platí na jméno nájemníka. Požadována vratná kauce ve výši: 2x měsíční nájem. Tel: 776850214. RK ne.

We will rent nice and trim flat 2+kk (1+1) in the warm 4-floor block house in Usti nad Labem - little calm housing estate Na Vysine (non-smoker). Flat area is almost 40m2. The flat has new practical kitchen unit with the bar (photo). It is possible to place all types of waschmaschine to this unit. A balcony on the floor and walled cellar (2m2) belong to this flat. View from the window is nice - to Kozi vrch. Non-problem parking in front of the house. Near MHD (city traffic), playground, nature walks. Water and heating is included in the price. Electricity and gas are not included in the price. We need 2 times month rent as a security. From MAY 2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu24809
Dispozice2+kk
Podlaží3
Plocha40
VybavenoNevybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.