Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyV Zalomu, Praha - Nusle

V Zalomu, Praha - Nusle
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 080 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Mlada rodina proda svetly, vkusne zrekonstruovany byt v tretim patre cihloveho domu u parku Jezerka. Vyhled do zelene, dispozice 2+kk, vysoke stropy, velikost 55m2 + 8m sklep, byt nove zrekonstruovan v roce 2004. V cene nova moderni kuchynska linka, podlahy - drevene parkety a plovouci podlaha. Fungujici druzstvo, pratelsti sousede, rozlehla zahrada se vzrostlymi stromy. Nova strecha, na podzim naplanovana stavba vytahu a plastova okna.

1 min chuze na autobus 188 nebo zastavku tramvaje c.18, 4 minuty chuze na zastavku metra C Prazskeho Povstani nebo do obchodniho centra Arkady. Vychazkova vzdalenost na Kavci Hory. Splacena anuita, pozemek pod domem ve fazi odkupu od mesta. Prevod do OV na podzim 2009. Nastehovani mozno v listopadu 2009.

V pripade zajmu mne prosim nevahejte kontaktovat:

Petr Holec 777 946 360, petrholec@yahoo.com

Flat on sale; light flat, after the renovation on third floor in brickwall house with garden, close to the park Jezerka. Wooden flooring and kitchen units included. Friendly neighbours and walking distance to tram or bus (1 min) or METRO C Prazskeho povstani (4 min). House is after reconstruction, currently the lift is being added. If interested, please call +420 777 946 360 Petr Holec or drop me an email at petrholec@yahoo.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu27683
Dispozice2+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha55
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.