Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 37 m² bez realitkyRychtářská , Liberec - Ruprechtice, Liberecký kraj

Rychtářská , Liberec - Ruprechtice, Liberecký kraj
Cena1 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 314 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


K prodeji nabízím družstevní byt 2+kk o výměře 37 m2 s lodžií v mezipatře v Liberci - Ruprechticích, v ulici Rychtářské, v 7. patře opraveného panelového domu. Byt je v původním stavu, v jednom pokoji parkety, umakartové jádro, plastová okna, žaluzie. Nízké provozní náklady. Byt je volný po dohodě, možno ihned. Krásný výhled na Ještěd i centrum města, před domem park.

Dům je po celkové rekonstrukci: zateplení fasád, výměna oken, oprava balkonů, nový výtah, nové bezpečnostní vchodové dveře, plánuje se výměna podlahové krytiny ve společných prostorách. Další vybavení: společná digitální satelitní anténa (20 programů), v domě kabelová TV, internet. Oblíbená lokalita nedaleko centra města (3 zastávky busem), v místě zdravotní středisko, lékárna, policie, pošta, škola, školka, nové dětské hřiště, od září mateřské centrum. Parkování před domem. V dosahu Interspare, plavecký bazén, lyžování v Bedřichově 10 km.

Možná i výměna za větší byt v této lokalitě + doplatek.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu29239
Dispozice2+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha37
Podlaží8
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.