Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1253 m² bez realitkyNa Močidlech, Doubravčice - Doubravčice, Středočeský kraj

Na Močidlech, Doubravčice - Doubravčice, Středočeský kraj
Cena1 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 047 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej pozemku. RK PROSÍM NEVOLAT, DĚKUJI. Nabízíme na prodej stavební pozemek o výměře 1253 m2 v Doubravčicích. Pozemek se nachází na okraji obce, v těsném sousedství staré zástavby, v malé lokalitě 5 rodinných domů. Inženýrské sítě - elektřina na pozemku, voda a kanalizace je nyní vyvedena cca 100 m od pozemku. V dohledné době, cca léto 2017, zde bude probíhat zbudování kanalizace a přívodu vody těsně u hranice pozemku. Taktéž zpevnění komunikace - nyní není asfalt, ale dojezd je zcela bez problémů.

Pozemek je rovinný a má výhodnou orientaci ke světovým stranám, přístup na pozemek je ze severu. Krásné okolí, 3 min od lesa, hezký výhled do údolí pod pozemkem i k zahradám staré zástavby. Koně v přímé blízkosti.

Cena za 1m2 je 950 Kč, cena celkem 1253m – 1 190 000 Kč

Obec požaduje příspěvek na obecní čističku ve výši 150 000 Kč. Po zakalkulování této částky pak vychází 1m2 na 1 070 Kč. V obci jsou dvě školky, dvě restaurace, dětské a fotbalové hřiště. ZŠ v Mukařově(6 km) - doprava přímým autobusem. Ostatní občanská vybavenost v Říčanech, Kostelci nad Černými lesy a Českém Brodě (10km). Pozice nabízí velmi dobré spojení do Prahy – přímé MHD linky autobusu (Háje, Depo Hostivař) nebo cca 20 min autem po D1. Možnost hypotéky. Od přímého majitele – RK prosím nevolat, děkuji. Kontakt - 603 492 624.

Na poslední fotografií čtverečkem označená poloha pozemku (ne tvar, jde o obdélník, viz předposlední foto) a také zemědělské stavby, kde jsou koně.

- pozemek p.č. 116/17, zapsaný na LV č. 1348

Building land for sale in a quiet location, next to old buildings - in the village Doubravčice. Land is for the construction of various types of houses. Favourable price 950 Czk/m2, and size 1253 m2. Land is on a quiet place, a forest about 3 minutes by walk. Land has a rectangular shape. The access road is still unpaved, electricity on the boundary, water supply and sanitation is led out to a distance of about 100m from the site of land. (Is plained for sommer 2017 - to the border of land). There is a kindergarten, two restaurants, a children's playground and football ground in the village. In bigger village called Mukařov you can find elementary school (6 km). Other amenities in Říčany, Kostelec and Czech Brod (10km). The position offers a very good connection to Prague - direct public transportation bus line (Grove, Depo Hostivar) or 20 min by car via D1. The possibility of mortgage. From direct owner - RK please dont contact me, thank you. Dont be hesitate to contact me for any questions mob: 603492624

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu297199
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 253
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.