Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 42956 m² bez realitky32731, Káranice - Káranice, Královéhradecký kraj

32731, Káranice - Káranice, Královéhradecký kraj
Cena950 Kč

Tato nemovitost již od 4 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám stavební pozemky v obci Káranice, okres Hradec Králové. Jedná se o stavební pozemky navržené novým územním plánem jako funkční plochy zóna bydlení venkovského typu pro výstavbu rodinných domů, řadových domů a dvojdomů (regulace 2NP + podkroví), sedlové střechy).

Infrastruktura: obecní komunikace, vodovod, plynovod, el. vedení s trafostanicí, kanalizace - dešťová + splašková =) vše na hranici pozemku, s možností vl. septiků a nebo připojení na obecní infrastrukturu. Předmětné pozemky jsou situovány na strategickém v výborně dopravně komunikačním místě, ležícím mezi silnicí E67 a dálnicí D11, obě spojují Hradec Králové a Pardubice (17 km).

Všechny pozemky tvoří jeden celek, který je koncipován jako developerský projekt.

For sale: Plots in the village Káranice, District of Hradec Kralove. This is a building plots proposed new territorial plan as functional areas of rural living zone type for the construction of houses, townhouses and semi-detached houses (control + 2nd floor attic), gabled roof).

Infrastructure: municipal roads, water supply, gas, electric. line transformer station, sewerage + wastewater =) everything on the boundary, with the possibility of own septic tanks or connection to municipal infrastructure. These plots are located in strategic communication traffic in excellent location, situated between E67 and D11, both associate Hradec Králové and Pardubice (17 km).

All plots form a whole, which is designed as a development project.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu347185
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha42 956
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.