Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 28 m² bez realitkyStaroměstské náměstí, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Rezervováno
Staroměstské náměstí, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


V nově zrekonstruovaném bytovém domě U Písaře přímo na Staroměstském náměstí v Mladé Boleslavi nabízíme nebytový prostor o velikosti cca 28 m2, včetně hygienického zázemí. Vhodný pro maloobchodní provozovnu nebo kancelář. Prostor je připraven. Elektroměr bude přepsán přímo na provozovatele, vodné fakturováno dle skutečné spotřeby.

Dům je na zrekonstruovaném náměstí v historickém centru Mladé Boleslavi, vedle kavárny "...škoda nezajít" v blízkosti vodotrysků a modelu řeky, kde si často hrají děti. V okolí je i magistrát města, přes den velký pohyb lidí, pošta, úřady, byty, parkování.

Město náměstí hodně podporuje, každý pátek jsou místo vodotrysků farmářské trhy, startují tam různé závody, konají se městské akce, advent, koncerty..

Jedná se o světlý prostor s klenbou, prostor má vstup přes nový hodně prosklený dubový výkladec, který lze v noci osvětlit. Vývěsní štít k dispozici.

Hledáme dlouhodobého nájemce, hodně nám záleží na tom, aby se provoz hodil k našemu domu:)

V případě zájmu nás prosím kontaktujte písemně. Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu354013
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha28
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.