Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 85 m² bez realitkyNezdice na Šumavě - Nezdice na Šumavě, Plzeňský kraj

Nezdice na Šumavě - Nezdice na Šumavě, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 026 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nemovitost o zastavěné ploše 304 m2 na okraji obce Nezdice na Šumavě s celkovým pozemkem 4423 m2. Nemovitost je vhodná pro bydlení spojené s podnikáním nebo po úpravách může vzniknout zajímavě řešený dům k trvalému bydlení či rekreaci, eventuálně k vybudování několika bytů. Objekt byl využíván k truhlářské výrobě, ale hodí se i k jiným podnikatelským záměrům. Součástí budovy je kompletní zázemí a byt 3+1.

V Nezdicích na Šumavě se nachází základní občanská vybavenost, další služby nabízí 6 km vzdálené Kašperské Hory, známé hradem Kašperk, a 13 km vzdálená Sušice (včetně nového aquaparku). V místě lyžařský vlek, další zimní vyžití poskytují Kašperské Hory a další nedaleká šumavská střediska. Nezdice na Šumavě obklopuje krásná příroda s čistým ovzduším, což určitě ocení milovníci cykloturistiky nebo houbaři.

Nabízenou nemovitost tvoří dvě části. První část, přízemní ze zateplené skeletové konstrukce o podlahové ploše cca 200 m2 s betonovou podlahou a dostatkem denního světla, byla využívána jako truhlárna. Ve druhé části, zděné patrové o podlahové ploše cca 2x 85 m2, se v 1.NP nachází zázemí - dvě šatny (každá se sprchou a WC), kancelář s oknem do dílny, kotelna a sklad na tuhé palivo (možno využít jako garáž), v 2.NP je hezký byt se třemi samostatnými pokoji, kuchyní, komorou, koupelnou a samostatným WC.

Předností této nabídky je velký oplocený pozemek o celkové velikosti 4423 m2. Pozemek nacházející se na okraji obce je velmi dobře udržovaný.

Vytápění objektu je řešeno novým kotlem zn. Atmos na tuhá paliva, voda je obecní, k odkanalizování slouží žumpa. Příjezd k objektu je bezproblémový po asfaltové komunikaci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu395175
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.