Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu Garsoniéra • 27 m² bez realitkyTepelská, Mariánské Lázně - Úšovice, Karlovarský kraj

Tepelská, Mariánské Lázně - Úšovice, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena510 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 188 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám garsoniéru v osobním vlastnictví v Mariánských Lázních, Úšovice. Garsoniéra o vel. 27m2 je umístěna ve 3.patře panelového domu s výtahem na velmi tichém, klidném a příjemném místě přímo u točny trolejbusů u Antoníčkova pramene. Dům prošel revitalizací včetně nové fasády se zateplením, nová střecha, vstupní dveře aj. V bytě nové plastové okno, jinak v původním udržovaném stavu, umakartové jádro koupelny s WC. Vhodné k rekonstrukci dle vlastních představ. Příslušenstvím bytu je vlastní balkon pod uzamčením v mezipatře (5m2) a sklepní kóje (2,5m2). Před domem je dostatek volných parkovacích míst, veškeré služby v blízkosti a snadno dostupné MHD - zastávka 3m od domu. Velmi nízké měsíční náklady. Přímý majitel.

Private one-room apartment for sale in Mariánské Lázně, Úšovice. Apartment (27m2) is situated on the 3rd floor in block of flats with elevator in a very quiet, peacefull and pleasant location near trolleybus stop at St.Anthony´s spring. The building has gone through reconstruction including new frontage, roof, entering doors etc. In the apartment there is a new plastic window, the rest is in original maintained conditions. Ideal for reconstruction according to your ideas. There is a private balcony (5m2) in the mezzanine and a cellar (2,5m2). Enough parking space in front of the building, all services easily accessible by public transport - trolleybus stop is 3m far away. Very low monthly costs.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu399931
DispoziceGarsoniéra
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha27
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.