Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 66 m² bez realitkyStaroměstské náměstí, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Rezervováno
Staroměstské náměstí, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce29 800 Kč


Dlouhodobě pronajmeme nově zrekonstruovaný byt s vlastní terasou v domě U Písaře přímo na Staroměstském náměstí. Ideální lokalita byt má nádherný výhled na náměstí a soukromou terasu. V domě je jako příjemné zázemí kavárna ...škoda nezajít. Byt je ve 3. nadzemním podlaží, ve druhém patře hlavní budovy bytového domu.

Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 ložnice/pokoje jeden se vstupem na vlastní terasu, vstupní chodba, šatní skříň, koupelna s vanou a toaletou. Plovoucí podlaha, v ložnicích koberce, v chodbě dlažba.

Nový koupelnový nábytek, TV přípojka, nová dřevěná eurookna, žaluzie, závěsy, internet zaveden optickým kabelem - možnost převzetí služby v bytě.

Nová kuchyně IKEA - vestavná lednička, indukční varná deska, myčka, trouba, digestoř. Dále je v bytě pračka, manželská postel.V případě zájmu je možno dovybavit byt dle dohody. K bytu patří 1 parkovací stání ve dvoře domu - za uzamčenou bránou. V domě je zdarma k dispozici prostor pro kola.

Byt bude k nastěhování od července 2017. Vhodný svou dispozicí pro až 4 osoby, nekuřáky, bez domácích zvířat.

Elektroměr bude převeden přímo na podnájemníka, předpokládáme zálohu ve výši cca 800-1000 Kč/měsíc.

Zálohy na teplo 1200 Kč/měsíc, na spotřebu vody 250 Kč/osobu a měsíc, budou vyúčtovány dle skutečné spotřeby.

Vratná kauce 2 nájmy. Pouze vážní zájemci. Více na http://www.dumupisare.cz/byt-b5

V domě bude aktuálně k podnájmu ještě jeden byt 2+kk viz. http://www.dumupisare.cz/byt-b1

Longterm rental of two-bedroom flat in the centre of Mladá Boleslav - old town. Ideal location. Flat is situated in renovated old house, second floor of the residential house, heading to the backyard, very quite place. In house there is also situated café ...škoda nezajít, great meeting place and the base of the house.

Flat has bathroom with bath and toilet, one bedroom with own terace, second with viewto the square, living room connected to kitchen. Partly furnished, extra furniture can be added as agreed. Internet -optical cable, 1 parking place belongs to flat in the backyard of the house. Flat will be available from July 2017. Ideal for 2 or 3 person, nonsmokers, without pets. Price without utility payments - they will be charged as deposit and then charged based on real consumption.

Refundable deposit 2 monthly rents. Please contact us only in writing. More info www.dumupisare.cz byt B5

There is also one other one-bedroom flat available in the house - for more information see our web http://www.dumupisare.cz/byt-b1

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu412918
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.