Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 4168 m² bez realitkyPraha - Lysolaje

Praha - Lysolaje
Cena19 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 80 578 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji lukrativní stavební pozemek v osobním vlastnictví v žádané pražské lokalitě Praha 6 - Lysolaje. Pozemek je kompletně zasíťován včetně vlastní vrtané studny, umístěn v přírodním parku Šárka-Lysolaje. Skládá ze dvou parcel. Stavební část parcely o rozloze 1333m2 je rovinatá a orientovaná jižním směrem s překrásným výhledem na malebné Lysolajské údolí. Druhá polovina parcely o rozloze 2835m2 osazena vzrostlou zelení a stromy. Pozemek poskytuje soukromý, které je podpořeno skalním reliéfem, tvořící jednu z dominant tohoto pozemku. V současné době stojí na stavební ploše přízemní bungalov a několik garáží. TOP lokalita, dostupnost do centra Prahy 10 min, na mezinárodní letiště Praha 15 min. Veškerá občanská vybavenost v okolí, mezinárodní základní škola International River Side School Prague v blízkosti. Exkluzivní pozemek v TOP lokalitě v Praze vhodný k realizaci developerského projektu nebo výstavbě rodinného sídla.

Lucrative building plot in private ownership for sale in the desirable location in Prague Prague 6 - Lysolaje. Land is fully networked solution, including its own drilled wells, located in the natural park Šárka-Lysolaje. It consists of two parcels. Building part of the plot with an area of 1333 m2 is flat and facing south with magnificent views of the picturesque valley Lysolajské. The second half of the parcel with an area of 2,835 square meters equipped with full-grown trees and greenery. Provides private land, which is supported by the rock topography, forming one of the landmarks of this land. Currently standing at a building area of ground floor bungalow and several garages. TOP location, decent society, movable citizens. Perfect accessibility to the center. All civic amenities in the area, an international elementary school International River Side School near Prague. Exclusive plot in the most desirable location in Prague suitable for implementation of a development project or construction of single-family residence. Investments with high returns. I recommend a personal tour.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu413960
VlastnictvíOsobní
Plocha 4 168

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.